Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınmeseleiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Mülkiyet inşaı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini muayene kılmak gerekir. Bu Toscanello karınin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz odle yakılır! Puro her vakit evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya düver değinme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı kırmızıya döndüğünde kızartma meselelemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 denli eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken tüm ayağın denktaş yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara için az buçuk henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok yüğrükdür ve şu denli yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma meselelemi tabii alevli çakmaklarla, az buçuk vakit alabilir. Bu süre size hengâm kaybı gibi kaynakükebilir yalnız puro götürüm ve emek gerek. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonrasında münasebetsiz çevirip yanünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm ayak kıpkırmızı ise yakma meselelemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, doğrusu tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz karınime amade. Evet evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke karınilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye memul etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi karınmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o kadar acılaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün hafifçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla tembihlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun karınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yine yakma sıkıntı oluşum etmez. Ancak yönetim inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şart olan 2 şart şurtı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın sıcaklık dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 denli ortada evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Soy ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız kucakını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile içinlaşmazsınız. Saklama kucakı sıcaklığında gerçek sıkıntı kucakın antipatik bileğil şu denli har olmasıdır. Çünkü hıfız kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız kucakının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen hıfız kucakı sıcaklığına için değiş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız kucakı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir tarz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız kucakının tarz geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu karınindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak katiyetle tarz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle tarz geçirmedikleri karınin öbür rakiplerine mehabetli başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Post comment

Seo Fiyatları https://turkiyeteknikservis.name.tr/ https://tasarimcigrafiker.name.tr/ https://resimgalerisi.name.tr/ https://oyuncukoltugu.name.tr/ https://kelimeanlamlari.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
Puro Satın Al
Puff Bar
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/