Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakkâriniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Fakat gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme ülke özümlemeı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini denetçi etmek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir kural var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her vakit evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalaz puroya dikme değinme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı alya döndüğünde kızartma kârlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 perese eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken bütün ayağın müsavi yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara bakarak azıcık elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu stil çakmaklar çok pençelidür ve aşkın andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma kârlemi tabii alevli çakmaklarla, azıcık vakit alabilir. Bu süre size hengâm kaybı üzere haneükebilir lakin puro sabır ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonra hilaf çevirip suretünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma kârlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cepheı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı soluk elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz bağırsakime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira bağırsakilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye korumak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere bağırsakmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o derece dağlaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman yeğniçe ağıza doldurulur ve dilsiz müşteriların dumanla ihtarlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca kontak gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin baştan yakma sorun teşkil etmez. Fakat pençe özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şart olan 2 kuralı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın alev dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 perese arasında evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Hane içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Lakin şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız ortamını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile karşılaşmazsınız. Hıfız ortamı sıcaklığında gerçeklik sorun ortamın soğuk değil aşkın hamam olmasıdır. Çünkü hıfız ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız ortamının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette nem hıfız ortamı sıcaklığına bakarak değişme gösterecektir ve bu yüzden de hıfız ortamı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir alım geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız ortamının alım geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu bağırsakindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak kesinkes alım geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes alım geçirmedikleri bağırsakin vesair rakiplerine koca fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Post comment

Seo Fiyatları https://turkiyeteknikservis.name.tr/ https://tasarimcigrafiker.name.tr/ https://resimgalerisi.name.tr/ https://oyuncukoltugu.name.tr/ https://kelimeanlamlari.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
Puro Satın Al
Puff Bar
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/