Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakaksiyoniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Fakat gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Il özümlemeı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini kontrolör etmek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da tecrübe semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her devir evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalım puroya kazık münasebet etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı alya döndüğünde kızartma aksiyonlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 gömlek eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken tüm tabanğın eşit yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara bakılırsa beş altı henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu stil çakmaklar çok zorludür ve ziyade benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma aksiyonlemi natürel alevli çakmaklarla, beş altı devir alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kadar çekmeceükebilir yalnız puro dayanç ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonrasında münasebetsiz çevirip utanmaünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm ayak kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yüzı tam yanmamışsa, yani tüm ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz bağırsakime müheyya. Evet evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz bağırsakilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye intizar etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar bağırsakmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o kadar yaralaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün yavaşçe ağıza doldurulur ve tatlılık alıcıların dumanla tembihlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca nispet gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yine yakma sıkıntı oluşum etmez. Fakat ülke özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şart olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın suhunet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 gömlek arasında olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ama kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile katlaşmazsınız. Saklama ortamı sıcaklığında gerçek sıkıntı ortamın itici değil ziyade sıcak olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet gönen saklama ortamı sıcaklığına bakılırsa varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir üslup geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının üslup geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu bağırsakindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak katiyen üslup geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen üslup geçirmedikleri bağırsakin öbür rakiplerine balaban başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Post comment

Seo Fiyatları https://turkiyeteknikservis.name.tr/ https://tasarimcigrafiker.name.tr/ https://resimgalerisi.name.tr/ https://oyuncukoltugu.name.tr/ https://kelimeanlamlari.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
Puro Satın Al
Puff Bar
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/